Aquazorbing na holešovském koupališti

koupaliště18.07.2019 V neděli 30.06.2019 místní organizace ČSSD uspořádala v areálu holešovského koupaliště dlouho dopředu avizovanou akci: „Neseď doma, aneb přijď si zařádit na koupaliště“.

ČSSD si koupaliště na celý den pronajala, aby umožnila všem návštěvníkům již od 10:00 hod. vstup zdarma. Odpoledne od 14:00 do 18:00 hod. pak profesionální firma v části velkého bazénu provedla přehlídku nejnovějších atrakcí v oblasti aquazorbingu. V nabídce byla různá nafukovadla ve tvaru čtverce, kruhu, koule, válce, trampolíny a mnoha dalších neobvyklých těles.

O velkém zájmu svědčila po celou dobu početná fronta dětí i dospělých, kteří se opakovaně pokoušeli některou z atrakcí vyzkoušet. Dostalo se na všechny.

K celkovému úspěchu přispělo rovněž nádherné počasí, perfektní kvalita vody v bazénu, přátelská atmosféra, spolehlivě fungující bufet i bezchybná spolupráce ostatního personálu včetně plavčíků.

Akce se vydařila, jak svědčí vzkazy a e-maily spokojených návštěvníků – organizace klapla na výbornou, nikomu se nic nestalo a každý si přišel na své.
Během celého dne koupaliště navštívilo přes tisíc zájemců a věřím, že převážná většina byla s návštěvou spokojena.

Jaroslav Chmelař
předseda MO ČSSD Holešov