Olga Sehnalová na druhém místě kandidátní listiny ČSSD do evropských voleb 2014

MUDr. Olga Sehnalová MBA08.02.2014 Ústřední výkonný výbor ČSSD na svém dnešním zasedání zvolil profesora Jana Kellera lídrem strany pro květnové volby do Evropského parlamentu.

Keller získal více než 90% podporu přítomných členů. Jana Kellera následuje europoslankyně Olga Sehnalová a europoslanec Pavel Poc.

Europoslankyně Olga Sehnalová k výsledkům jednání ÚVV ČSSD: "Děkuji členům Ústředního výkonného výboru ČSSD za nominaci na 2. místo na kandidátní listině do eurovoleb. Důvěry řadových členů sociální demokracie v krajích i vedení ČSSD si velice vážím. Udělám co bude v mých silách pro co nejlepší výsledek sociální demokracie, pro sociálně demokratickou Evropu. Budu-li do Evropského parlamentu zvolena, bude mi ctí ve své práci pokračovat a naši zemi reprezentovat. Děkuji."

ČSSD má v současné době v Evropském parlamentu sedm poslankyň a poslanců.

Kompletní kandidátku naleznete zde: http://www.cssd.cz/media/tiskove-zpravy/socialni-demokracii-povede-do-eurovoleb-profesor-jan-keller/

MUDr. Olga Sehnalová MBA

• Poslankyně Evropského parlamentu